Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

5 ΧΡΟΝΙΑ Κ.Α.Π.- ΣΠΙΘΑ



Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ίδρυση της Σπίθας. Ήταν σαν σήμερα,
 1 Δεκεμβρίου του  2010, που ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιώργος Κασιμάτης, βλέποντας το ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα που θα προκύψει -το ταξικό προϋπήρχε- κάλεσαν το λαό από την λαϊκή δεξιά μέχρι την πατριωτική αριστερά, σε ανένδοτο αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία,Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική Αναγέννηση.


Πέντε χρόνια μετά, η Πατρίδα ξεπουλήθηκε, ο Ελληνικός Λαός εξαθλιώθηκε και σήμερα η κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς ετοιμάζεται να βάλει την ταφόπλακα στη δολοφονημένη  ΕΛΛΑΔΑ! 

Στο βωμό της διάσωσης των Τραπεζών και του οικονομικού κατεστημένου συνεχίζουν να  θυσιάζουν Ανθρώπους και Όνειρα...Όνειρα για Αξιοπρέπεια,  Δημιουργία και Προκοπή!


Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι η Πατρίδα μας ηττήθηκε, σκλαβώθηκε.Γερμανοί κατευθύνουν τα εθνικά μας θέματα ,ευρωπαίοι εταίροι καταστρέφουν τις δημόσιες δομές και ακόμα χειρότερα,  ΕΛΛΗΝΕΣ ισοπεδώνουν την Παιδεία τον Πολιτισμό,την Υγεία και την Παραγωγή.
Ο στόχος τους είναι ένας και είναι προφανής: Να ταπεινώσουν τον υπερήφανο Λαό που τόλμησε ν΄αντισταθεί στην βαρβαρότητα!
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ ΄την ένωση των Ελλήνων,  ώστε όλοι μαζί, δυνατοί, να παλέψουμε για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα και τη ζωή μας.

"Σας καλώ λοιπόν να μη χάσουμε κι αυτή τη νέα ευκαιρία και να βοηθήσετε όλοι και όλες να ξαναγίνει η ΣΠΙΘΑ όπως την ονειρευτήκαμε από την πρώτη στιγμή: Δυνατή και πρωτοπόρα με ακτινοβολία και με πειθώ, αληθινός μπροστάρης στις εξελίξεις, με στόχο τη λύτρωση του Λαού και την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας."
21-08-2015  

Μίκης Θεοδωράκης 

Ο σπόρος μπήκε.. κάποιοι σκάβουν να τον ξεπατώσουν, μάταια όμως,  γιατί κάποιοι άλλοι καθημερινά τον ποτίζουν μέχρι να φυτρώσει.Συνεχίζουμε..


Σπίθα Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: