Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



Γράφει ο ¨Σπινθηρας¨

Διανύοντας τον 6ο χρόνο στη μνημονιακή Ελλάδα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το έργο της ακάθεκτη, με τον τρόπο που ξεκίνησε. Διαιρώντας τον Λαό, διασπώντας δια της βίας διαδηλώσεις και αποπροσανατολίζοντας την Κοινή Γνώμη με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, επιβεβαιώνοντας την ρήση του υπουργού προπαγάνδας των ναζί, Γιόζεφ Γκαίμπελς: 
«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται».

Μετά την επίσκεψη του Alexis Tsipras στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (αυτό κι αν είναι ένα «μεγάλο ψέμα»), αυτή τη φορά με συνοδεία ΜΑΤ (πως αλλάζουν οι καιροί!*), η τελευταία πράξη της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής γράφτηκε στο κέντρο της Αθήνας την Δευτέρα, με πρωταγωνιστές ομάδες καταστολής και διαδηλωτές συνταξιούχους πολίτες.

Οι σκηνές των γερόντων να συγκρούονται με τα ΜΑΤ κάνουν ακόμη τον γύρο του Διαδικτύου και των ΜΜΕ, αλλά όσες φορές κι αν τις δούμε, δεν χωνεύονται. Ταυτόχρονα, μας γυρίζουν πίσω στο 2014 και μας θυμίζουν τις ηλικιωμένες Ουκρανές που σε αντίστοιχη διαδήλωση στην χώρα τους, στάθηκαν μπροστά από τις δυνάμεις ασφαλείας κρατώντας καθρέφτες. Για να βλέπουν οι αστυνομικοί τα πρόσωπά τους, κρυμμένα μέσα στα κράνη.... 

Ορισμένους, μας γύρισαν ακόμη πιο πίσω, στην ιστορική 12η Φεβρουαρίου του 2012, όταν ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης ενέπνεε τους 500,000 διαδηλωτές μπροστά από την Βουλή καλώντας την κοινοβουλευτική Αριστερά να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το Μνημόνιο και να ενωθεί με τον κόσμο στον δρόμο. Τότε που προβοκάτορες έδωσαν την κατάλληλη πάσα στα ΜΑΤ, για να ψεκάσουν –δις!- ακριβώς πάνω στον Μίκη Θεοδωράκη, σε μία καθαρή απόπειρα δολοφονίας. Τότε βέβαια, στην κυβέρνηση ήταν οι Παπαδήμος, Παπανδρέου και Σαμαράς με υπουργό προστασίας του πολίτη, τον Χρήστο Παπουτσή.

Αυτή τη φορά όμως, υπεύθυνοι είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Υπεύθυνοι για τον ψεκασμό ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι πατέρες, μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες τους. Υπεύθυνοι και για τον ψεκασμό και της Κατίνας Μανιτάρα, αιώνια Ελασίτισσα που συνεχίζει και δίνει το παρών στους λαϊκούς αγώνες. Γεννημένη το 1932, ένοπλη στα 15 της, ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ Ρούμελης. Τραυματίστηκε δυο φορές, πέρασε στρατοδικείο στα 17. Και την Δευτέρα, ογδόντα τεσσάρων ετών, βρέθηκε αντιμέτωπη με τα ΜΑΤ της «Αριστέρας». 

Όταν έχεις λοιπόν μία τέτοια κυβέρνηση, που ευθαρσώς και ψευδώς δηλώνει αριστερή και ψεκάζει σαν τις κατσαρίδες ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν την ζωή τους για το χώμα που πατάμε και την πατρίδα που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ένα μόνο είναι το χρέος σου: Να την ανατρέψεις.

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr

*Τσίπρα θυμήσου το χώμα που πουλάς
λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ"

ένα από τα συνθήματα αυτών, που, υπό βροχή δακρυγόνων και ξύλου, διαδήλωναν ενάντια στην φιέστα-ντροπής του Τσίπρα, 
στο Σκοπευτήριο στη Καισαριανή.

ΠΗΓΗ: http://theodorakism.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: