Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

                           
1. Σπυρίδων Κοντομάρης του Αναστασίου2. Διομήδης Κομνηνός του Ιωάννη ,3. Σωκράτης Μιχαήλ 4. Toril Margrethe Engeland του Per Reidar 5. Βασίλειος Φάμελλος του Παναγιώτη,6. Γεώργιος Σαμούρης του Ανδρέα7. Δημήτριος Κυριακόπουλος του Αντωνίου 8. Σπύρος Μαρίνος του Διονυσίου9. Νικόλαος Μαρκούλης του Πέτρου 10. Αικατερίνη Αργυροπούλου σύζυγος Αγγελή 11. Στυλιανός Καραγεώργης του Αγαμέμνονος 12. Μάρκος Καραμανής του Δημητρίου 13. Αλέξανδρος Σπαρτίδης του Ευστρατίου 14. Δημήτριος Παπαϊωάννου 15. Γεώργιος Γεριτσίδης του Αλεξάνδρου 16. Βασιλική Μπεκιάρη του Φωτίου 17. Δημήτρης Θεοδώρας του Θεοφάνους 18. Αλέξανδρος Βασίλειος (Μπασρί) Καράκας 19. Αλέξανδρος Παπαθανασίου του Σπυρίδωνο 20. Ανδρέας Κούμπος του Στέργιου 21. Μιχαήλ Μυρογιάννης του Δημητρίου 22. Κυριάκος Παντελεάκης του Δημητρίου 23. Ευστάθιος Κολινιάτης 24. Ιωάννης Μικρώνης του Αγγέλου
Όλοι αυτοί που θυσίασαν τα νιάτα τους στο όνομα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι έπειτα από σαράντα χρόνια η μεταπολίτευση θα έφερνε απροκάλυπτα στη χώρα μας τους ξένους επικυρίαρχους κι ότι θα επέβαλε το θανατηφόρο μαρασμό της Πατρίδας.
Άραγε πόσοι νεκροί πέρα από τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τα εκατομμύρια εξαθλιωμένων συμπολιτών μας χρειάζονται για να ζήσουμε ελεύθεροι,όπως αρμόζει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δίδαξε τον πολιτισμό στα πέρατα της γης?

ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: