Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΠΙΘΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Προς τους παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων.
Όταν αναφέρεστε στην Ελλάδα και στους  Έλληνες, καλό θα ήταν να παραλείπετε το όνομα Βενιζέλος, διότι  ο κ. Ε. Βενιζέλος πολύ απλά ανήκει στην κυβέρνηση μειοδοσίας ,των δοσίλογων και των μνημονίων,η οποία δρα βάση οργανωμένου σχεδίου, με σκοπό την εξαθλίωση των Ελλήνων αλλά και τον πολιτιστικό αφανισμό του Ελληνισμού. Δεν μας εκπλήσσει το ότι ο κ.Βενιζέλος δεν αντέδρασε στο κάλως όρισμα σας αποκαλώντας ενώπιον του "Μακεδονία" τον τόπο σας.Δεν είναι η μόνη ανθελληνική συμπεριφορά του!Αν πάλι πιστεύετε πως μαζί του  μπορείτε να ''συνεννοηθείτε'' τότε προτείνουμε να τον κρατήσετε εκεί.
2000 χρόνια τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε ένα αρχαιολογικό εύρημα στην περιοχή της Μακεδονίας, με σλάβικη γραφή ώστε να αποδεικνύει την ύπαρξη αυτής της γλώσσας στη Π.Γ.Δ. Μ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν υπήρχε. Οι Κύριλλος και  Μεθόδιος, ήταν αυτοί που σας χάρισαν καλοί μας φίλοι Σλάβοι, ένα αλφάβητο. Χρονολογία ; 800 και κάτι μ.χ Τώρα το ποιος οικειοποιείται και τι , νομίζω ότι είναι περιττό να το σχολιάσουμε, πόσο μάλλον όταν έχετε κλέψει τους εθνικούς ήρωες και την ιστορία των Βουλγάρων, στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε ένα έθνος. Ναι ο Γκότσε Ντέλτσεφ ήταν Βούλγαρος και το είχε δηλώσει και ο ίδιος.
Όμως και στα σύγχρονα χρόνια, ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων και ηγέτης του κόμματος VMRO Γκεοργκέφσκι, στην αυτοβιογραφία του αναφέρει, ότι οι συμπατριώτες του είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της Ιστορίας των Βαλκανίων.
  Για ποιες θηριωδίες μιλάτε προς ποιους ''Μακεδόνες'' ; Μάλλον τα μπερδεύετε γιατί τη μόνη θηριωδία που γνωρίζουμε, είναι αυτή που διαπράττει  ο λαός σας στους Αλβανούς που μένουν στα Σκόπια.Από μαρτυρίες τους γνωρίζουμε, πως τους βασανίζετε  προκειμένου να αποποιηθούν το γεγονός  πως είναι Αλβανοί και να δηλώνουν ''Μακεδόνες''.
Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας έχει ένα από τα μεγαλύτερα φασιστικά κόμματα στην Ευρώπη, άλλα μάλλον ''τυχαίο'' είναι ότι το Κόμμα που έχει την εξουσία στο Σλάβικο Ψευτοκρατίδιο σας είναι εθνικιστικό. ''Τυχαίο'' θα ΄ναι μάλλον και το γεγονός του ότι έχει επεκτατικές βλέψεις. Ή μήπως εκτός από παραχαράκτες της ιστορίας είστε και νοσταλγοί παλιών, αιματοκυλισμένων εποχών και ηγετών;;
 Απ' ότι διακρίνει κανείς στα λεγόμενα σας, σας κλέψαμε και  έργα τέχνης. Να σας τα δώσουμε πίσω αγαπητοί γείτονες! Σας διαφεύγει όμως πως  θα σας είναι άχρηστα, μιας και οι επιγραφές τους είναι στα αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Γελοιοποιείστε καθημερινά . Η Ιστορία είναι καταγεγραμμένη, η αλήθεια απέναντι σας και λάμπει όσο λάμπει και ο Ελληνικός ήλιος! Όσο και αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να κάμψετε την αντίσταση του Ελληνικού Λαού , ούτε ακόμα και με τη βοήθεια των πρακτόρων σας, που έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα, με σκοπό να διαδώσουν τη γελοία προπαγάνδα σας.
Όλες οι επιγραφές,μα απολύτως όλες οι επιγραφές που έχουν βρεθεί  στη Μακεδονική Γη,κι έχουν βρεθεί 6.000 τουλάχιστον επιγραφές,είναι ΕΓΓΡΑΦΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.Οι ανακαλύψεις του Μανόλη Ανδρόνικου στη Βεργίνα-πέρα από τον τάφο του Βασιλιά Φιλίππου-συμπεριλαμβάνουν 47 επιτύμβιες στήλες του 350-300 π.Χ.Τα ονόματα που αναφέρονται είναι 75 και είναι ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πριν 2.400 χρόνια τέτοια ονόματα είχαν οι Μακεδόνες!!
Κύριε Βενιζέλο ,την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε μια χώρα (εν ονόματι του Ελληνικού Λαού) που αμφισβητεί την ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων ,τους πλαστογραφούντες  την ιστορική αλήθεια,θυμηθείτε τον Ηρόδοτο,τον πατέρα της ιστορίας,τον Στράβωνα,το Θουκυδίδη,τον Πλούταρχο,τον Πολύβιο και τόσους άλλους....
Κύριε Βενιζέλο, όταν σας καλώς όρισαν στα Σκόπια ονομάζοντας τα ως "Μακεδονία" δεν ντραπήκατε απέναντι στην Ελληνική ιστορία?Δεν ντραπήκατε απέναντι στον Μ.Αλέξανδρο ο οποίος σε επιστολή του δηλώνει καθαρά ότι είναι Βασιλιάς των Ελλήνων?Παρά τις προσπάθειες σας για το αντίθετο οι Έλληνες γνωρίζουν ιστορία.....
                                          "ΕΓΩ ΔΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΜΩΝ"
                                           Ανήρ ΈΛΛΗΝ Μακεδόνων ύπαρχος"
(Το έναυσμα δόθηκε τόσο με την επιστολή -πρόσκληση που έστειλαν στον κ.Βενιζέλο η οργάνωση των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται :"οργάνωση Μακεδονικό μανιφέστο",όσο κι από την "στάση" που κράτησε ο υπουργός κατά την επίσκεψή του στη γείτονα χώρα.")

.Όπου να κοιτάξω o ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με φωτίζει με το ανέσπερο φώς της δύναμης και του πολιτισμού που μας κληροδότησε....


Σπίθα Νέων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: