Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή.Οι μνημονιακές πολιτικές από το 2010 έως και σήμερα κατάφεραν να εξαθλιώσουν οικονομικά και κοινωνικά κάθε Έλληνα.Στόχος τους ήταν η φτωχοποίηση και η καταστροφή κάθε δομής της χώρας, από τα εθνικά έως τα εργασιακά.
Ήταν αναμενόμενο ,ακολουθώντας τα σχέδια της Τρόικα και των δανειστών,να πληγεί ανεπανόρθωτα κάθε εργασιακός κλάδος,κάθε ελληνικό νοικοκυριό.Το σχέδιο ήταν απλό. Να πληγεί η κάθε κοινωνική ομάδα ξεχωριστά.Πράγμα που εξάλειψε κάθε προσδοκία μας για ένωση των Ελλήνων σε ένα παλλαϊκό Μέτωπο, που ήταν και είναι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από την κόλαση των Μνημονίων.
Σήμερα, ο λαός μας εξουθενωμένος από την  "αντιμνημονιακή" πλευρά του Συστήματος, που εκπροσώπησαν ο Σύριζα και οι ΑΝ.ΕΛ, οι οποίοι του στέρησαν και την τελευταία ελπίδα που σιγόκαιγε μέσα του, ξεσηκώνεται.Ακόμα κι η Δικαστική εξουσία ανακάλυψε επιτέλους την αντισυνταγματικότητα και την βαρβαρότητα των Μνημονίων,αν και θα πρεπε να είναι η πρώτη που θα υπερασπιζόταν μαχητικά το Κράτος Δικαίου.

Η Σπίθα είναι πάντα στο πλευρό όλων των ανθρώπων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος σ΄αυτόν τον αγώνα και τους καλούμε να μην κάνουν βήμα πίσω.

Η ρίζα του προβλήματος δεν είναι η πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης ή του κάθε υπουργού αλλά είναι το ίδιο το Μνημόνιο που επιβάλλουν οι "θεσμοί" και το εκτελούν οι συνεργάτες τους στην κατοχική Βουλή.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούν και να αντισταθούν με κάθε τρόπο, μέχρι την ανατροπή του δόλιου σχεδίου των δανειστών.Να μην εγκαταλείψει κανείς τον αγώνα μέχρι να ανακτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία.
Η σύγκρουση με το καθεστώς που μας έχει επιβληθεί είναι μονόδρομος.Ή θα επιβιώσει ο Άνθρωπος ή οι Ελεύθερες Αγορές. 

Σαν σήμερα το 2012 δόθηκε μια τεράστια μάχη στο Σύνταγμα προκειμένου να μην εκχωρηθεί η Εθνική μας Κυριαρχία. Δεν πρέπει να  ξεχάσει κανείς μας, την επέτειο της ντροπής. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι του Συστήματος φοβισμένοι από την παρουσία της σύγχρονης Αντιστασιακής Ελλάδας που συγκεντρωνόταν στο πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανώλη Γλέζου, δεν δίστασαν να επιτεθούν με χημικά στα δύο Σύμβολα της Δημοκρατίας. 
Αυτή η προδοτική πράξη τους θα μας πεισμώνει μέχρι να φτιάξουμε την Πατρίδα μας όπως την ονειρεύτηκε ο Μίκης και άλλοι μεγάλοι Πατριώτες που έδωσαν  τα πάντα, ακόμα και την τελευταία τους πνοή για Ελευθερία και Δικαιοσύνη.

Ας βγούμε από τις σύγχρονες φυλακές μας και ας απαιτήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.


ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: