Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

2η Σύσκεψη Φορέων και Συλλογικοτήτων για το Δικαίωμα στην Υγεία - Τετάρτη 8/1 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης



Στις 16 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η πρώτη σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης μας με θέμα το δικαίωμα στην υγεία. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν αρκετές ενεργές συλλογικότητες της πόλης - συζητήθηκαν τα ζητήματα του δολοφονικού αποκλεισμού από την υγεία ανασφάλιστων αλλά και ασφαλισμένων, και συζητήθηκε η ανάγκη αλλά και τρόποι συντονισμού για τη δημιουργία ενός κινήματος για την υγεία. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της δεύτερης σύσκεψης φορέων και συλλογικοτήτων για το δικαίωμα στην υγεία, στις 8 Γενάρη 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Υπενθυμίζουμε ότι στις 15 Γενάρη, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης των Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας σε κεντρικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - ο συντονισμός της δράσης θα συζητηθεί στη δεύτερη σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων.
Οι δολοφονικοί αποκλεισμοί από την υγεία μάς αφορούν όλους μας! Τον αγώνα για ελεύθερη, χωρίς αποκλεισμούς, πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίας υγείας πρέπει να τον πάρει η κοινωνία στα χέρια της! Να είμαστε όλοι εκεί: Τετάρτη 8 Γενάρη 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Πολλές ευχές για μία αγωνιστική και αποτελεσματική καινούρια χρονιά!

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης
Αισώπου 24 (Βαρδάρης)
τηλ. 2310520386

Δεν υπάρχουν σχόλια: