Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Θ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ





Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!

Η φετινή Δ.Ε.Θ θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Σε άκρως Χολιγουντιανό σκηνικό φέτος, ο κ.Τσίπρας σε ρόλο πρωθυπουργού και ο κ.Καμμένος σε ρόλο Ραν Ταν Πλαν, έχοντας προσφέρει στους παγκόσμιους δυνάστες την Ζωή, την Τιμή ,την Ιστορία και την Περιουσία των Ελλήνων, θα λάβουν απο τον Πρέσβη το χρυσό αγαλματίδιο της υποτέλειας. 

Αυτοί λοιπόν που ξεδιάντροπα πούλησαν την Ιστορία και τους Αγώνες της Ελληνικής Αριστεράς για ένα καουμπόικο καπέλο και μια " χούφτα δολάρια", έρχονται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για να πετάξουν απ΄το "μπαλκόνι" της εξουσίας αυξήσεις των εκατό ευρώ ως ξεροκόμματα στους εξαθλιωμένους απ΄τα Μνημόνια Έλληνες, με αντάλλαγμα την σιωπή τους στο ανεπανόρθωτο εθνικό έγκλημα της παραχώρησης  της Μακεδονίας στα Βαλκανικά Προτεκτοράτα των Αμερικανών και των Γερμανών φίλων τους.

Όλα αυτά έχοντας την ανοχή και την νομιμοποίηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης-μηδενός εξαιρουμένου. 

Οι σύγχρονοι "γκεμπελιστές" , τα παιδιά του Χάους, συκοφαντούν την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ως φασίστες και εθνικιστές. Διχάζουν τους Έλληνες  ρίχνοντας τους νέους στον μύλο του εθνομηδενισμού, προκειμένου να τους πολτοποιήσουν στην παγκόσμια μηχανή του κέρδους. 

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ με όλες του τις δυνάμεις και να κατέβει τους δρόμους ειρηνικά  ώστε να μη μας "σκιάζει πια η φοβέρα και να μην μας δέρνει  η σκλαβιά." 

Όσο κι αν προσπάθησε το σύστημα εξουσίας να μας θάψει , οι "Σπίθες" που άναψε ο Μίκης Θεοδωράκης θα καίνε μέχρι να ελευθερωθεί ο λαός μας. 

Δεν μας τρομοκρατούν ούτε ο 6ος Στόλος, ούτε οι σερίφηδες του FBI ,ούτε κι ο Captain America!
Εμείς είμαστε παιδιά του ΕΑΜ  και όπως οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες του, θα πολεμάμε κάθε λογής φασίστες, όσο κι αν προσπαθούν οι ψευτοαριστεροί-κατόπιν υποδείξεων των παγκοσμιοποιητών-να θάψουν τις νωπές ακόμα μνήμες του ΕΑΜ και της Εθνικής Ενότητας που παραμένουν ζωντανές στο μυαλό και στην ψυχή του Λαού.



"...ή τώρα ή ποτέ. Και όταν λέω «ποτέ», το εννοώ. Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα-πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως και για αιώνες".
  
 9-12-2012 
Μίκης Θεοδωράκης
   

 Σπίθα Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: